Vuoden veneilyteko 2020: Antti Kaipainen ja Veneilysaimaa.com uudistus

Veneilysaimaa.com on jo parikymmentä vuotta sitten avattu sähköisten satamaoppaiden edelläkävijä, joka on alusta asti avannut ainutlaatuisella tavalla Saimaan veneilymahdollisuuksia, luontokohteita ja palveluita veneilijöille ja vesistömatkailijoille. Sivusto on perustettu ilman taloudellisia intressejä ja täysin Antti Kaipaisen omin voimin.

– Veneilysaimaan tapa ohjata kävijät luontokohteisiin ja palvelujen äärelle luontoa kunnioittaen, avoimesti kaikki kohderyhmät ja esteettömyys huomioiden sekä digitalisaatiota hyödyntäen on esimerkillistä ja sivuston sisältämän informaation määrä ja laatu korkealuokkaista, Veneilytoimittajat ry toteaa palkinnon myöntämisperusteissaan.

Saimaa on maailmalaajuisesti ainutlaatuinen vesistö, jonka veneily- ja matkailupotentiaali on huomattava. Päivitetty Veneilysaimaa on keskeisessä roolissa Saimaan salojen avaamisessa.

Vuoden veneilyteko -tunnustuksella on palkittu mm. Gullgronan vierassataman uudelleen avaaminen, Skipperin kaupunkivenetoiminta, Saariston satamat -fb ryhmä ja Saimaan pursiseurojen yhteistyö.

Veneilytoimittajat ry – Båtjournalisterna rf on vuonna 1991 perustettu yhdistys, jonka jäseninä on yli 90 veneilystä ja merenkulusta kirjoittavaa journalistia ja kuvajournalistia eri puolilta Suomea. Jäsenistössä edustettuina ovat kaikki veneilyalan erikoislehdet ja -julkaisut sekä useimmat valtakunnalliset ja alueelliset mediat.

 

Veneilytoimittajat ry

Lue myös: