Säännöt ovat voimassa kaikissa Venemestari-lehden järjestämissä kilpailuissa ja arvonnoissa, ellei toisin mainita.

Järjestäjä:

Venemestari / Dominova Oy (jäljempänä Venemestari)

Hämeentie 135 A, 4. krs.

00560 Helsinki

Osallistumisoikeus

Kilpailuihin ja arvontoihin ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien järjestäjän henkilöstö ja heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat olleet mukana kilpailun tai arvonnan järjestämisessä. 

Facebookilpailuun tai arvontaan voi osallistua Venemestari-lehden Facebook-sivulla osoitteessa https://www.facebook.com/venemestari tai Instagram-tilillä @Venemestari toimimalla sivun postauksessa annettujen ohjeiden mukaisesti. Kuvakilpailuissa osallistuja vastaa siitä, että hänellä on kaikki oikeudet käyttää kuvaa ja osallistua sillä kilpailuun. 

Tilaaja-arvontoihin voi osallistua erikseen määritellysti joko tilauslomakkeella ja/tai verkkosivulla.

Voittaja(t)

Mikäli kyseessä on arvonta, Venemestari suorittaa arvonnan kilpailuajan päättymisen jälkeen. Mikäli voittaja valitaan jollain muulla tavalla, siitä kerrotaan erikseen. 

Mikäli kilpailu toteutetaan Instagramissa käyttäjien omilla tileillä esimerkiksi aihetunnisteilla, on osallistujan käyttäjätilin oltava julkinen. 

Ellei muuta ole mainittu, voittajiin otetaan yhteyttä yksityisviestillä / sähköpostilla. Järjestäjä varaa oikeuden julkaista voittajan nimi Facebook-sivullaan ja verkkosivuillaan. Mikäli voittajaa / voittajia ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, Venemestari varaa oikeuden valita tai arpoa uuden voittajan. 

Palkinnot 

Palkinto tai palkinnot mainitaan kilpailun ja/tai arvonnan Facebook- ja/tai Instagram-postauksessa tai tilaaja-arvontailmoituksessa. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle, eikä sitä vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi. Mikäli postauksessa ei toisin mainita, palkinnon toimitustapa on nouto Helsingistä. Arvonnan voittaja vastaa voiton hyväksymisestä ja palkinnon toimittamisesta aiheutuvista kuluista. 

Vastuut, verot ja oikeudet

Kilpailuun tai arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Venemestari ei ole vastuussa Facebook- eikä Instagram-kuvien kommenttien sisällöstä eikä ole velvollinen valvomaan kommentointia. Venemestari pidättää kuitenkin itsellään oikeuden poistaa kuviensa kommenttikentässä julkaistut asiattomat kommentit ja mainokset ilman erillistä ilmoitusta. Venemestarilla on oikeus sulkea osallistuja kilpailusta, mikäli hän ei noudata kilpailun sääntöjä tai käyttäytyy tai kommentoi sopimattomasti. 

Venemestari ei vastaa osallistujien mahdollisista kilpailuun tai arvontaan osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä aiheutuneista vahingoista tai kustannuksista. 

Venemestari noudattaa kaikissa kilpailuissaan ja arvonnoissaan Suomen lakia ja maksaa arvonnan järjestäjänä palkinnosta menevän arpajaisveron. 

Venemestari järjestäjä pidättää kaikki oikeudet kilpailun tai arvonnan muutoksiin. 

Facebookilla tai Instagramilla (Meta) ei ole mitään tekemistä Venemestarin Facebookissa tai Instagramissa järjestämien kilpailujen tai arvontojen kanssa.