Luo käyttäjätunnus Venemestarin digiarkistoon

Venemestarin digiarkiston käyttäjäksi rekisteröidytään omalla nimellä ja yhteystiedoilla, jotka eivät näy muille käyttäjille. Venemestari vastaa henkilötietojen lainmukaisesta käsittelystä. Tutustu rekisteriselosteeseen. Käyttäjätunnus on vapaasti valittavissa hyvän maun rajoissa.

Alla ilmoittamasi tiedot koskevat vain ja ainoastaan verkkolehden lukemista ja tiedot eivät siirry automaattisesti asiakasrekisteriin. Lehden tilaukseen liittyvissä muutostapauksissa ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluun
puh. 03 4246 5313 tai venemestari@atex.com

Sähköpostiosoitetta tarvitaan, jotta saat tarvittaessa uuden salasanan, joten pidä se ajan tasalla. Osoitetta käytetään myös asiakkaan tunnistamiseen.

TILAAJA – täytä kaikki kentät. Muista lisätä asiakasnumero, sillä ilman sitä et pääse lukemaan arkistoa. Asiakasnumero löytyy lehden osoitekentästä nimen yhteydestä sekä laskusta. Asiakasnumerosi on 4–7-numeroinen luku ilman kirjaimia. HUOMAA, että tilaajan nimen ja asiakasnumeron tulee olla yhteneväiset. Eli jos olet tilannut lehden nimellä “Matti Möttönen”, tämä on kirjautumisnimesi. Järjestelmä ei tunnista “Masa Möttöstä”.

JOS ET OLE VIELÄ TILAAJA, täytä muut kohdat ja jätä asiakasnumero tyhjäksi.

Rekisteröityminen


  • Käyttäjätunnuksen luominen
  • Strength indicator
  • Napauta ruutua.

Rekisteröitynyt käyttäjä, kirjaudu sisään >

Selaa arkistoa kirjautumatta >