Lehtitilausten maksaminen

Printtilehden tilaus laskutetaan heti tilausjakson alettua, pääsääntöisesti jakson ensimmäisen lehden ilmestymistä seuraavalla viikolla. Jatkotilaukset laskutetaan ennen tilauskauden vaihtumista. Jos tilaus on sovittu maksettavaksi kahdessa erässä, erien laskutus tapahtuu kuukauden välein. Hinnat sisältävät voimassa olevan alv:n.

Printtilehden tilauksen voi maksaa myös tilauksen yhteydessä verkkopankkiin, jolloin arkiston lukuoikeus avautuu heti asiakaspalvelun käsiteltyä tilauksen, yleensä muutaman päivän sisällä.

Digilehden tilaukset maksetaan joko lehden tilauksen yhteydessä verkkopankkiin tai tilausmyyjältä henkilökohtaisesti tai asiakaspalveusta puhelimitse tilattaessa laskulla. Digilehden kestotilauksen seuraava jakso veloitetaan aina laskulla.

Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu digiarkiston lukuoikeus.  Oikeus on voimassa tilauksen voimassaoloajan. Digisisältöjen lukeminen edellyttää kirjautumisen.

Yksittäiset numerot ja artikkelit maksetaan verkkopankkiin.

Kestotilaus

Asiakasnumero kertoo asiakassuhteen ja se löytyy laskulomakkeesta ja lehden osoitekentästä. Verkkosivujen digiarkiston ja digilehden lukuoikeus päivittyy yhdessä asiakasnumeron ja tilaajan nimen perusteella.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti aina voimassaolevaan kestotilaushintaan. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa, mieluiten kuukautta ennen uuden laskutusjakson alkua.

Irtisanomisilmoitus on vapaamuotoinen ja sen voi tehdä postitse, puhelimella tai sähköpostilla. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Jos tilaaja haluaa irtisanoa kestotilauksensa kesken kauden, on hän velvollinen maksamaan irtisanomisen voimaantuloon saakka lähetetyt lehdet. Lähetetyt lehdet veloitetaan erillishinnaston mukaan, yleensä kansihinnoin. Jos laskutusjakso tai maksueriä on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, tilaus päätetään maksetun jakson loppuun. Jo maksettua tilausmaksua ei palauteta.

Lehden tilaaja saa ajankohtaisen uutiskirjeen 1-2 kertaa kuukaudessa.

Tarjouskampanjat

Kampanjatarjoukset koskevat vain kotimaan uusia tilauksia, ja niitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Kampanjat ovat voimassa rajatun ajan.

Kampanjatarjous on kestotilauksen tutustumishintainen jakso, jonka jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti voimassaolevaan kestotilaushintaan, ellei tilausta irtisanota.

Tilaajalahjat

Mikäli tilaukseen kuuluu tilaajalahja, se toimitetaan viimeistään kuukauden kuluessa tilauslaskun maksamisesta. Kustantajalla ei ole velvoitetta toimittaa tilaajalahjaa, jos tilaus jätetään kampanjan päättymisen jälkeen. Tilaajalahjaa ei myöskään lähetetä, jos tilausmaksun saamiseen tarvitaan laskumuistutuksia tai perintätoimia. Kustantajalla ei ole velvoitetta uusintatoimitukseen, jos asiakas ei nouda tilaajalahjaa Postista tai vastaavalta palveluntuottajalta tämän antamassa ajassa.

Puhelinmyyjältä tehdyn tilauksen irtisanominen

Tilaajalla on kuluttajasuojalain 6. luvun 15 §:n ja 16 §:n 6. kohdan mukaisesti oikeus 14 päivän kuluessa ensimmäisen lehden tai laskun/tilausvahvistuksen vastaanottamisesta veloituksetta peruuttaa puhelinmyyjän välityksellä tekemänsä uusi määräaikainen tai kestotilaus.

Tilaukset ulkomaille

Kotimaan ulkopuolisiin tilauksiin lisätään postimaksu Postin hinnaston mukaan ja mahdolliset verot. Kustantajalla ei ole erillistä laskutuslisää. Ulkomaille tilatut lehdet toimitetaan 2. luokassa.

Liikamaksut

Liikamaksutapauksessa ylijäämä siirretään automaattisesti seuraavaan tilausjaksoon, jos asiakas ei esitä muuta toivetta.

Kuluttajariita-asiat

Erimielisyyttä koskevassa asiassa tilaajan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Jos asiaa koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Maksumuistutukset

Lehtilaskut ovat perintäkelpoisia. Annamme maksamattomat laskut perintätoimiston hoidettavaksi. Maksumuistutuksista veloitamme erikseen laskun yhteydessä.

Venemestarin asiakaspalvelu

Ark. klo 8–16
Puh. 03 4246 5313
venemestari@atex.com