Näytetään ainut tulos

Jos et ole vielä kestotilaaja: A. Osta yksittäinen juttu (vain 3 tai 5 €/kpl, hinta laajuuden mukaan) B. Osta koko numero. C. Tee digilehden vuositilaus. Hyödyllisiä lukuhetkiä!
 • Ale!

  Venekatalogi 2022

  5,00 
  Lisää ostoskoriin

  Venekatalogi 2022

  Venekatalogi 2022:ssa on yksissä kansissa liki koko Suomen markkinoilla oleva uusien veneiden valikoima. Mukana ovat virallisesti, aktiivisesti ja valtakunnallisesti Suomen markkinoilla olevat uudet venemerkit ja niiden mallit. Venemalleja on mukana kaikkiaan lähes 1 400, joista reilut 100 mallivuodelle 2022 esiteltyä uutuutta. Muutama uusi merkki on tullut mukaan markkinoille, samoin pari vanhaa poistunut. Lähinnä valmistajat ovat tiivistäneet mallistojaan niin että voivat taata suosikkimallien riittävyyden. Venekatalogissa on veneitä pienistä kumiveneistä suuriin moottorijahteihin.

  Venekatalogin tehtävä on helpottaa venevalikoiman hahmottamista. Katalogiin mukaan pääsyn edellytyksenä on ollut hinta, jotta kuluttajat pystyisivät vertailemaan tarjontaa myös ajantasaisen hinnan perusteella. Tämä auttaa ainakin pieneltä osin löytämään markkinoilta itselle sopivimmat vaihtoehdot. Jos ja kun sellainen löytyy, kannattaa olla nopea. Tälle kesälle vielä kuuluu veneitä jonkin verran löytyvän, mutta mitä uumoillaan hintojen suhteen, niin kesän 2023 hinnat tulevat nousemaan enemmän kuin ovat nousseet tähän kesään, joten jos haluat säästää, kannattaa harkita hankintaa jo tänä kesänä.

  204 sivua – lehti 4B/2022

  5,00