Näytetään ainut tulos

Jos et ole vielä kestotilaaja: A. Osta yksittäinen juttu (vain 3 tai 5 €/kpl, hinta laajuuden mukaan) B. Osta koko numero. C. Tee digilehden vuositilaus. Hyödyllisiä lukuhetkiä!
 • Ale!

  Venekatalogi 2021

  5,00 
  Lisää ostoskoriin

  Venekatalogi 2021

  Venekatalogi 2021:ssa on yksissä kansissa liki koko Suomen markkinoilla oleva uusien veneiden valikoima. Mukana ovat virallisesti, aktiivisesti ja valtakunnallisesti Suomen markkinoilla olevat uudet venemerkit ja niiden mallit. Venemerkkejä on 130 ja venemalleja kaikkiaan lähes 1 500. Mukana on veneitä pienistä kumiveneistä suuriin moottorijahteihin. Suurin osa tarjonnasta kuitenkin keskittyy suosituimpaan luokkaan eli 4–7 metristen kokoluokkaan.

  Venekatalogin tehtävä on helpottaa venevalikoiman hahmottamista. Katalogiin mukaan pääsyn edellytyksenä on ollut hinta, jotta kuluttavat pystyisivät vertailemaan tarjontaa myös ajantasaisen hinnan perusteella. Tämä auttaa ainakin pieneltä osin löytämään markkinoilta itselle sopivimmat vaihtoehdot. Jos ja kun sellainen löytyy, kannattaa olla nopea. Viime vuonna uudet veneet myytiin loppuun ja niin on mitä ilmeisemmin käymässä myös tänä vuonna.

  204 sivua – lehti 3B/2021

  5,00