Aquamot-sähkömoottorit lanserataan Suomeen Vene 19 Båt-messuilla

Aquamotin tuotevalikoima kattaa perämoottorit, sisämoottorit sekä purjevenevetolaitteen ja sisämoottorin korvaavat pod-moottorit. Tuotteet on jaettu kahteen mallisarjaan, huvivenekäyttöön tarkoitettuihin Trend Lineen ja kovempaankin käyttöön soveltuvaan Professional Lineen.

Mallisto kattaa teholuokat 1,0–30 kilowattia eli noin 1,5–40 hevosvoimaa, mikä mahdollistaa monenlaisten veneiden sähköistämisen.

Esimerkiksi Trend Line -perämoottorimalliston pienimmät 1,1- ja 1,6-kilowattiset perämoottorit sopivat mainiosti soutuveneeseen. Ne on varustettu kasettimallisella litiumakulla, joka on helppo irrottaa ja viedä sisälle ladattavaksi. Pienemmän moottorin käyttöajaksi yhdellä latauksella ja puolella teholla ilmoitetaan 2,5 tuntia.

Tehokkaammat 2,2–25 kW perämoottorimallit liitetään erilliseen veneen ja sen käyttötarkoituksen mukaiseksi toteutettavaan akustoon. Akuiksi Aquamot tarjoaa AGM-akkuja ja niiden oheen HFM- ja HFS-suurteholatureita.

 

Lisätietoja:  www.tekno-marine.fi

Lue myös: