Tervetuloa uudistuneille verkkosivuille!

Venemestarin uudistuneilta verkkosivuilta löydät ajankohtaisten uutisten ja videoiden lisäksi kätevästi kaikki Venemestari-lehden numerot ja artikkelit vuosien varrelta. Etsi hakusanalla tai aiheittain! Lue lehti kerrallaan tai etsi täsmätietoa sopivasta aihealueesta.

Tilaa myös uutiskirje suoraan sähköpostiisi – pysyt ajan tasalla veneilyalan kuulumisista ja saat etukäteen vinkit lehden tulevista sisällöistä!

veneilijän hyötytiedon arkisto

Kestotilaajana arkisto on sinulle ilmainen niin kauan, kun tilausjaksosi on voimassa!

  1. Rekisteröidy ensin käyttäjäksi – tarvitset sitä varten asiakasnumeron, joka löytyy lehden takasivulta osoitekentästä sekä toimivan sähköpostiosoitteen. HUOM. Vaikka olisit jo käyttänyt vanhoja sivuja, sinun tulee luoda uudet tunnukset päästäksesi arkistoon.
  2. Anna itsellesi käyttäjänimi ja muista se, jotta pääset jatkossa kirjautumaan huoletta sisään.
  3. Etsi sisältöjä kategorioista tai hakusanoilla.

HUOM. Muista täydentää asiakasnumero. Ilman asiakasnumeroa et pääse lukemaan arkistoa. Asiakasnumero löytyy lehden osoitekentästä ja laskusta. Älä keksi numeroa päästäsi, älä tarjoa tilausnumeroa äläkä laskun numeroa. Järjestelmä ei tunnista niitä ja kirjautumisesi hankaloituu.

Jos et vielä ole vielä kestotilaaja, voit ostaa sähköisesti yksittäisiä juttuja tai  kokonaisen numeron.

  1. Valitse juttu tai lehti ja siirrä se ostoskoriin. Voit valita useita artikkeleita kerrallaan ennen maksua.
  2. Maksa ostos verkkomaksulla lehtikaupassamme – maksun jälkeen voit ladata pdf-muotoiset artikkelit kiitossivulta ja saat ne myös sähköpostiisi.
  3. Voit ostoksen yhteydessä myös rekisteröityä, vaikket olisikaan tilaaja. Tällöin latauslinkit tallentuvat myös omalle käyttäjätilillesi ja ja pysyvät siellä tallessa, vaikka oma tietokoneesi sattuisi hajoamaan. Jos myöhemmin tilaat lehden, pystyt aktivoimaan tälle samalla tunnukselle koko arkiston käyttöoikeuden.

Venemestarin tilaajana saat vuonna 2019 luettavaksesi peräti 13 numeroa. Tilaukseesi sisältyy myös klassikko Venemestarin Venekatalogi ja yli 1000 sivua arvokasta hyötytietoa käyttöösi toiveidesi mukaan joko printissä tai verkossa. Tai molemmissa!  Tilaa oma Venemestarisi tästä.

VIIHTYISIÄ LUKUHETKIÄ VENEMESTARIN PARISSA!

Lue myös: