Mariner-perämoottorit palaavat Suomeen

 

Motonet-tavaratalot ovat aloittaneet Mercury Marinen Mariner-perämoottorien myynnin Suomessa ja Virossa. Marinerit ovat nimeä ja väritystä lukuun ottamatta täysin identtisiä vastaavien Mercury-mallien kanssa.

Marinerien myynti alkaa viikolta 10 alkaen kaikissa 34:ssä Motonet-tavaratalossa Suomessa ja Virossa sekä Motonetin verkkokaupassa. Valikoima kattaa kahvaohjattavat ja käsikäynnisteiset mallit teholuokissa 3,5, 5, 9,9, 15 ja 20 hevosvoimaa.

Marinerien Motonet-hinnat ovat hieman halvemmat kuin vastaavien Mercury-mallien suositushinnat. Esimerkiksi Mariner F9.9 MH maksaa Motonetissa 1 990 euroa, kun vastaan Mercuryn valtakunnallinen kampanjahinta on 2 099 euroa.

Mercury-mallien tavoin Marinerien takuu on viisi vuotta. Marinerien huolto- ja takuupalveluista vastaa Mercury Marinen huoltoverkosto.

 

www.motonet.fi

www.mercurymarine.com

 

Lue myös: