Nautikulma Oy vaihtoi omistajaa ja muutti uusiin tiloihin

Venetarvikealalla vuodesta 1978 toimineessa Nautikulma Oy:ssä toteutettiin vastikään sukupolvenvaihdos, kun perustaja Pentti Siltalan pojantytär Maria Siltala osti yrityksen.

Tuoreen omistajan johdolla yritys on muutti lähes ensi töikseen myymälänsä Turun keskustasta Piispanristille, mukavien kulkuyhteyksien varrelle. Uuden myymälän avajaisia vietetään lauantaina 30.3. ja sunnuntaina 31.3. klo 10–16. Juhlaviikon tarjouksia on luvassa aina 5.4. saakka ja niitä voi seurata sekä verkkosivuilla että Nautikulman facebook-sivuilta.

Nautikulma Oy on kattava veneilytarvikeiden tavaratalo, josta löytyy osia pienemmistä nikaleista suuriin dieselmoottoreihin. Yritys palvelee kuluttaja-asiakkaita, veneveistämöitä ja julkisia toimijoita. Lisäksi se harjoittaa vientitoimintaa Venäjälle ja Eurooppaan.

www.nautikulma.fi

Lue myös: