“Yhdessä vesille” kannustaa veneilyn pariin

Kolmatta kertaa järjestettävä Yhdessä vesille -kampanja kannustaa seuroja ja veneluokkaliittoja viemään tuttuja ja tuntemattomia vesille. Kampanjan tarkoituksena on tuoda veneilyn ilosanomaa esiin erilaisten tempausten, kilpailjen ja tapahtumien avulla ja saada sitä kautta lisää harrastajia seuroihin ja veneilyn pariin. Myös yksityishenkilöt voivat osallistua tapahtumaan viemällä kavereita vesille.

Yhdessä vesille -tapahtuman starttiviikonloppu järjestetään 7.-9. kesäkuuta 2019 Helsingissä, ja se huopentuu huipentuu sunnuntaina lajitutustumispäivään Kansalaistorilla ja Töölönlahdella. Luvassa on veneilyaiheista tekemistä lapsille, tutustumista veneilyturvallisuuteen, veneilytarinoita ja haastekilpailu purjehduksen olympiamitalisteille.

Eri puolella Suomea järjestettäviin tapahtumiin voi tutustua ja tapahtumaan voi ilmoittautua mukaan SPV:n verkkosivuilla www.spv.fi/yhdessavesille/ ja somessa #yhdessavesille. Tapahtumatarjonta päivittyy jatkuvasti.

Kuva: SPV

Lue myös: