Row Scull – soudellen selkävesille

Soutu ei katso ikää, kehon kokoa tai fyysisiä ominaisuuksia. Jos tuntee ehtaa vetoa avartaa maailmankuvaa vesiteitse mökkirantaa kauemmaksi, merikelpoinen soutuvene tarjoaa tähän mahdollisuuden kasvattamalla samalla kuntoa ja hauista. Ruotsalaisen Scullin luvataan olevan kevyt, kuiva ja merikelpoinen.

Jälkimmäiseen vaikuttaa osaltaan myös katettu kansi sekä itsetyhjentyvä istuinkaukalo. Liukupenkki ja remmeillä varustetut jalkatuet tehostavat soutua.

Keulakannen sisällä on 110 litran kuiva tavaratila, joka on varustettu vesitiiviillä luukulla. Kantavuus sallii soutajan lisäksi 80 kilon kuorman.

Row Scull on 4,68 metriä pitkä ja sen rungon leveys on 1,16 metriä. Kokonaisleveys hankaimet paikalleen rikattuina on 1,68 metriä. Vene painaa vain 42 kiloa. Kolmimetrisillä hiilikuituairoilla paketin hinnaksi ilmoitetaan 4 690 euroa.

Row Generationin valikoimista löytyvät myös Rown eXplorer 4,6 ja VagaBond 4,7 -mallit.

Lisätietoja: www.row.fi ja www.rowgeneration.se

Lue myös: