Naantalin venemessut käynnistyvät!

Perinteisillä Naantalin Venemessuilla voi tulevana viikonloppuna tutustua veneisiin ja paljon muuhunkin. Euroopan nopeimman veneen lisäksi yleisö pääsee tutustumaan myös merivoimien ohjusvene Naantaliin. Lauantaina messuilla kastetaan Naantalin Meripelastusseuran uusi apuvene.

Messujen ohjelmalavalla nähdään jälleen Fashion Teamin muotinäytöksiä, ja messujen päätteeksi kruunataan Miss Model of the World -osakilpailun voittaja.

Messujen avajaisia vietetään perjantaina klo 16.00, jolloin messut avaa kansanedustaja Vilhelm Junnila (ps.). Messujen avauspäivää juhlistetaan klo 22.30 flyboard-taituri Vadim Nekhaevin led-valonäytöksellä.

Naantalin edustalle rakennetaan viikonlopun ajaksi rata näytösajoja varten ja yleisöveneitä pyydetään huomioimaan, että väylä Naantalin rantaan on ajoittain suljettu. RaceWKND:in juniori-formulat ajavat radalla messujen aikana viisi näytöskilpailua.

Lauantai-iltana Naantalin Kaivohuoneen messubileissä, jossa juhlatunnelmaa nostattaa Samuli Edelman.

Liikenneruuhkien välttämiseksi tapahtumajärjestäjät toivovat vieraiden käyttävän Naantalin Muumiparkkia autojen pysäköintiin. Linja-auto kulkee pysäköintialueelta messuille non-stoppina.

Venemessuille on yleisöllä vapaa sisäänpääsy. Messut ovat avoinna perjantaista sunnuntaihin 24.-26.5.2019. Lue lisää osoitteesta www.naantalinvenemessut.fi.

 

Kuvat: Naantalin venemessut

Lue myös: