Vettä Alkosta – totta kai!

Alko lanseeraa kesäkuussa Väliveden – matalahiilihappoisen suomalaisen pulloveden, jota myydään Alkon myymälöissä ja verkkokaupassa kautta maan. Vesi tulee Kurikan Kangasahteen lähteestä ja se on pullotettu tuulivoimalla tuotetulla sähköllä. Välivesi myydään pantillisessa, 100 % kierrätysmuovista valmistetussa 0,33 litran pullossa.

– Vesi on välttämätön ihmisen hyvinvoinnille. Omalla Välivesi-tuotteellamme haluamme ylipäätään muistuttaa vedenjuonnin tärkeydestä. Myös silloin, kun käytetään alkoholia: ota vettä väliin. Toki maailman paras suomalainen kraanavesi on aivan yhtä mainio juoma, kertoo Alkon viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho.

Alko tukee Väliveden myyntituotoilla Pidä Saaristo Siistinä ry:tä, joka tekee arvokasta työtä meren, järvien ja rantojen puhtaana pitämiseksi. Yhteistyökumppaneita yhdistää halu ehkäistä Suomen vesistöjen roskaantumista. Alko lahjoittaa tänä vuonna Pidä Saaristo Siistinä ry:lle 10 000 euroa PSS ry:n Siisti Biitsi -mobiilisovellukseen, joka on parhaillaan kehitteillä. Sovelluksella halutaan helpottaa osallistumista Siisti Biitsi -rantojensiivousohjelmaan ja sen puitteissa kerättyjen roskien määrän sekä laadun raportointiin. Lisäksi sovellus mahdollistaa kokemuksien jakamisen talkoisiin osallistuvien kesken.

Alko muistuttaa, että vesi on mainio vaihtoehto myös ainoaksi ruokajuomaksi.

 

Väliveden myynti alkaa 3.6.2019 kaikissa Alkon myymälöissä ja verkkokaupassa osoitteessa alko.fi. Lisätietoja Välivedestä alko.fi/valivesi.

Lue myös: