Seapoint A24-veneasemaketju lisää jakelupisteitä

Saaristomerellä veneilijät pääsevät tankkaamaan uusilla Seapoint-asemilla Turussa ja Taivassalon Hakkepäässä, kun Turun Pursiseura Ruissalon Härkälahdella ja Saaristo Marina Hakkepäässä ovat liittyneet osaksi Seapoint-ketjua. Molemmilla asemilla on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa auki oleva automaatti.

Polttoaineen saatavuus on parantunut myös Seapoint Pellingessä, jonne perinteikkään kesäkahvila Benitas Cafen laituriremontin yhteydessä asennettiin uusi A24-polttoaineautomaatti. Uuden 24 h käytössä olevan automaatin on saanut myös Saaristomeren kansallispuiston keskellä Nötössä Nötöboden ruokakaupan yhteydessä oleva Seapoint Nötö.

Uudet ja varmatoimiset mittarit on lisäksi vaihdettu pääkaupunkiseudulla Porkkalaan Seapoint Porkala Mariniin, Espoon Suvisaariston Seapoint Espoo Skata Mariniin sekä Helsingin Merisataman edustalla olevalle Seapoint Liuskaluodolle.

Seapoint on kauppiasvetoinen polttoaineasemaketju, joka keskittyy yksinomaan veneasematoimintaan. Toiminta käynnistyi vuonna 2014 pääkaupunkiseudulta. Seapoint-veneasemaketjuun kuuluu tällä hetkellä 15 venejakeluasemaa. Ketjun tavoitteena on kasvattaa asemaverkostoa kattamaan Suomen merialueiden lisäksi myös suurimmat järvet. Uusia kauppiaita haetaan yhtiön verkkosivuilla.

www.seapoint.fi

Lue myös: