Suvilta lisää kalaveneitä

Suvi marssitti Helsingin Uivaan venenäyttelyyn uudistetun ja aidosti Fisher-käsitellyn 57-malliston. Keskipulpettiversio 57 CC:n ja väliovella varustetun tuplapulpettimalli 57 Duon Fisher-lisät ovat yhtenevät. Rakenteellisia muutoksia on sekä keulassa että perässä.

Veneen keulakansi on umpinainen ja vahvistettu keulamoottorin asennusta silmällä pitäen. Sen virtakaapeleille on valmis reititys. Keulan laitasohvien väliin saa lisävarusteena säilytystilalaatikon, joka muodostaa yhdessä laitapenkkien kanssa keulaan kalastustason. Laatikon voi tuunata myös sumpuksi ja keulatasoa voi puolestaan hyödyntää aurinkotasona.

Molempiin Duo-malleihin saa lisävarusteena uistelutargan, joten nämä Suvin Fisherit sopivat sekä uisteluun että heittokalastukseen. Molempiin malleihin saa reilulla tonnilla kaksiosaisen ajokuomun. Sen vaihtoehtona CC-versioon on tarjolla uusi sprayhood (420 €). CC-mallissa valinnanvaraa on myös ohjaamon penkeissä. Vakiona on kahden hengen pehmustettu penkki, mutta vaihtoehtoina yksi tai kaksi erillisistuinta.

Lisätietoja: www.suvi-veneet.fi

 

venemestarin juttuja SUVI-VENEISTÄ:

Suvi 4540 Duo, Suvi Duo 47, Suvi 4750 SR Duo, Suvi 5700 SR Duo & 5700 SR CC – King Size Suvit, Suvi 5050 SR Duo, Suvi 4700 SR Duo, Suvi 4900 SR Duo

 

 

 

 

 

 

Lue myös: