BOB – Vuoden kalavenefinalistit!

Kansainvälisessä Best of Boats Awardissa valitaan viidestä kategoriasta myös vuoden paras kalavene. Valintakriteereinä on muun muassa, että vene on merikelpoinen, siinä on paljon työtilaa, kalasäiliö ja aurinko- / sadesuojus. Luokan Best for Fishing finalistit vuonna 2019 ovat Beneteau Barracuda 9, Jeanneau Merry Fisher 605 Marlin, V Boats Fishpro 54 ja Wellcraft 352 Fisherman.

Kansainvälisen Best of Boats Awardin tämän vuoden voittajat julkistetaan ensi viikolla Berliinin Boot & Fun Berlin -messuilla.

Best of Boats Award ei ole kauneuskilpailu, vaan valinnan on tehneet usean maan venetoimittajat, joilla on pitkä kokemus venetestaajina sekä erityinen kiinnostus veneilijöiden käytännön tarpeisiin. Suomea kansainvälisessä palkintojuryssä edustaa Venemestarin päätoimittaja Jan Sjölund.

Lue myös: