Messujen veneet valittu

Vene 20 Båt -messuilla valittiin nyt jo 22. kertaa Messujen veneet esillä olevista uutuuksista. Tänä vuonna Messujen avomoottorivene on AMT 165 BR, Messujen retki- ja yhteysmoottorivene TG 7.9 KingCruiser ja Messujen matkamoottorivene Beneteau Swift Trawler 30.

Tuomaristo arvioinneissa AMT 165 BR on hyvin suunniteltu ja laadukkaasti valmistettu vene, jonka tilankäyttö on tehokasta. Alle viiden metrin koosta huolimatta veneessä on tilaa kuudelle henkilölle. Kohtuullisen tehotarpeen ja painon ansiosta AMT 165 BR:ää on helppo käsitellä ja kuljettaa, minkä lisäksi sen hankintahinta ja käyttökulut jäävät kohtuullisiksi.

Messujen retki- ja yhteysvene TG 7.9 KingCruiserissa on kokoluokkansa tilavin hytti, jossa on runsaasti istumapaikkoja ja säilytystiloja. Erikoinen keularatkaisu, jossa tila on jaettu kulkutilaan ja minikajuuttaan, on uusi ja rohkea ratkaisu.

Messujen matkavene Beneteau Swift Trawler 30 sopii rentouttavaan venematkailuun mainiosti. Sen asuttavuus on hyvä ja etenkin pentteri toimiva. Veneessä on helppo liikkua, mitä korostaa sisäohjaamon sivuliukuovi sekä avattavat laitaportti ja peräpeili.

Videossa esiintyvät kaikki finalistit.

Lue myös: