Ulkomaisia venemessuja pidetään ja perutaan

Koronan vaikutukset näkyvät Euroopassa syksyn venemessujen tarjonnassa. Suurimmista kansainvälisistä tapahtumista syyskuussa järjestettävä Cannes Yachting Festival on näillä näkymin toteutumassa. Myös Genovan venemessujen järjestäjät ovat ilmoittaneet messutapahtuman toteutuvan, tosin syyskuun sijaan vasta lokakuussa.

Hieman lähempänä myös Oslon uiva venenäyttely Båten i sjøoen aiotaan järjestään. Suomessa Helsingin Uiva Flytande -venenäyttely avaa ovensa tämän lehden ilmestymispäivänä 13. elokuuta.

Ruotsissa sen sijaan sekä itä- että länsirannikolla elo-syyskuunvaihteessa viime vuosina järjestetyt venenäyttelyt on peruttu. Samoin Englannin venealankattojärjestö British Marine ilmoitti peruvansa kuluvan vuoden Southamptonin venenäyttelyn. Myös syyskuussa pidettävä isojen luksusjahtien näyttely Monaco Yacht Show on tältä vuodelta peruttu.

Lue myös: