Merihirviöt ovat valloittaneet Merikeskus Vellamon!

Lapsille järjestetään seikkailuretkiä syyslomaviikolla Merikeskus Vellamossa Kotkassa. Hyppää seikkailuun ja ala hirviöetsiväksi!

Lapsille riittää koettavaa syyslomaviikolla, kun Merikeskus Vellamossa järjestetään merihirviön etsintää 13.–25. lokakuuta. Vellamoon on piilotettu pieniä merihirviöitä, joiden piilopaikkoja lapset saavat etsiä. Seikkailuun kuuluu salaisten viestien ratkaiseminen.

Tempaus liittyy Vellamon Merimonsterit-näyttelyyn, jossa vanhojen merikarttojen hirviöt on herätetty henkiin. Näin tutustutaan myös ihan oikeisiin historiallisiin faktoihin, kuten Carta marina -karttaan (1539).

Merimonsterit-näyttelyn pohjalta on julkaistu myös kirjailija Laura Ruohosen ja kuvittaja Erika Kallasmaan runokuvakirja.

Vellamon Merimonsterit-näyttely jatkuu 16. tammikuuta 2021 asti.

www.merikeskusvellamo.fi

Lue myös: