Helsingissä järjestetään jälleen keväällä merifestarit

Tapahtumapaikka vaihtuu Isosaaren edustalle

Livemusiikin ystäviä on koeteltu kuluneen vuoden aikana. Tunnelin päässä pilkottaa kuitenkin valoa, kun menneenä kesänä Helsingin edustalla koeponnistettu merifestarikonsepti palaa keväällä entistä uljaampana.

Viime kesänä järjestetty SeaHelsinki-musiikkitapahtuma nähdään ja kuullaan Helsingin edustalla myös ensi kesänä. Kyseessä on viime kesän tapaan kaksipäiväinen tapahtuma, jossa artistit esiintyvät kelluvalla 360°-lavalla.

Tapahtuma siirtyy ensi kesäksi Kruunuvuorenselältä Isosaaren edustalle, ja konsertteja voi seurata omasta veneestä tai saaren uimarannalta käsin. Jos merikuljetus syystä tai toisesta tympii, voi posauttaa paikalle myös helikopterilla. Lokaation lisäksi tilaisuus laajenee ja sen nimeksi vaihtuu Seasound.

– Poikkeuksellisen vuoden onnistunut tapahtuma vahvisti uskoa siihen, että tämän kaltaiselle konseptille löytyy kysyntää Suomen festivaalikentältä. Kuulijat kaipaavat uudenlaisia elämyksiä, kertoo Seasoundin toimitusjohtaja Joona Korja.

Seasoundilla nähdään varsin nimekäs esiintyjäkaarti, kun kelluvalle esiintymislavalle kapuavat ainakin Kasmir, Kauriinmetsästäjät, Luukas Oja, Teflon Brothers, SOFA ja Kuningasidea.

Seasound järjestetään 28.-29.5.2021. Tapahtumaan myydään henkilö- ja venelippuja. Henkilölipulla Isosaareen pääsee Kauppatorilta lähtevällä vesibussilla, ja erikoisuutta hakeville on tarjolla helikopterikuljetus. Jokaisesta lipusta lahjoitetaan euro Itämerityöhön.

Omilla veneillä paikalle saapuville tiedotetaan, että Isosaaren satamamaksu ei kuulu lipun hintaan, vaan satamapaikka on varattava erikseen. Paikkoja on kaikkiaan 30. Satamaan on päivä- ja yöpaikkoja. Päiväpaikoissa jokainen veneen kyydillä tullut tarvitsee henkilölipun, mutta satamapaikka on ilmainen. Yöpaikka maksaa 25 euroa, mutta tällöin venelippu koko seurueelle riittää. Maksu suoritetaan paikan päällä, mutta varataan sähköpostilla.

www.seasound.fi

Teksti: Fredrik Eriksson
Kuva: Seasound

Lue myös: