Skipperin toiminta laajenee kaudelle 2021

Kaupunkiveneiden määrää kasvatetaan, vertaisvuokrauksen suosio lisääntyy ja palveluun haetaan lisää veneitä sekä uusia markkina-alueita valloitetaan.

Kaupunki- ja vertaisvuokraveneoperaattori Skipperi osoittaa hyviä lukuja menneeltä vuodelta. Kaudella 2020 Skipperin vertaisvuokrauspalvelussa oli yli 800 yksityisomisteista venettä, joille tehtiin yli 3 300 vuokrausta. Lisäksi Veneiden vertaisvuokrauksen ennustetaan kasvavan yli 100 % kaudelle 2021.

– Ennakoimme kaudelle 2021 ennätyksellistä kysyntää erityisesti 8-10-metrisille purje- ja moottoriveneille, sekä viikonloppukäyttöön soveltuville pienemmille retkiveneille, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Kristian Raij.

Myös kaupunkivenevuokraus seilaa kiitettävässä myötätuulessa. Kuluneen vuoden aikana yritys on tarjonnut liki 300 venettä noin 35 satamassa Suomessa ja Ruotsissa. Uusina markkina-alueina kaudelle 2021 Skipperi avaa toiminnan Norjassa, Tanskassa ja Uudessa-Seelannissa.

Samalla veneiden lukumäärää kasvatetaan ensi kaudella 350:een yksilöön. Veneet ovat täysin varusteltuja Yamarin Cross ja Yamarin 63 DC -moottoriveneitä, joita voi lainata yhdellä sopimuksella kaikilla paikkakunnilla kauden 2021 ajan.

Aloitteleville veneilijöille järjestetään käytännön venekoulutuksia.

– Haluamme omalta osaltamme kehittää veneilyturvallisuutta kehittämällä Skipperi Akatemiaa ja tuomalla teoriakokeet osaksi koulutussisältöä. Vaikka laki ei niin edellytäkään, on Skipperin sisällä muodostumassa veneilijöiden ajokortti, Raij kertoo.

www.skipperi.fi

 

Teksti: Fredrik Eriksson

Kuva: Skipperi

Lue myös: