Veneilykohteena Kuopion Saana

Kallaveden rannalla on hieno veneilykohde, jossa on mukava pistäytyä kahvilla tai viettää aikaa pitempäänkin. Saana on uusi vetonaula Kuopiossa piipahtavalle matkaveneilijälle ja muillekin Kuopion kävijöille.

Saana on noussut vauhdilla teollisuusalueelle Siikarantaan, matkaa Kuopion torille on muutama kilometri.

Rannassa on hyvä vierasvenesatama, terasseja ja loistava savusauna, upea infinity-uima-allas sekä tietysti hyvää ruokaa. Tulevaisuudessa terasseilla järjestetään tapahtumia, kunhan korona sen sallii.

Viereisessä Bellanpuistossa voi pelata citygolfia tai ottaa erän padelia. Videon kuvauksen aikana padel-kenttää vasta rakennettiin, mutta valmis citygolf-kenttä antoi riittävästi haastetta amatööripelaajille.

Terassilta katsottuna Saanan takana, on entiset Bella-Veneet Oy:n tuotantolaitokset, jotka on muutettu vapaa-ajan käyttöön. Tilaa riittää niin sisäleikkipuistolle, kunto- ja palloilusaleille kuin kartingradalle.

Lue myös: