Vene 21 Båt verkossa 12.-21.2. – ja ilmaiseksi vaikka kotisohvalla!

Venemessut kokoaa veneet, veneilytarvikkeet ja -varusteet sekä vesiharrasteet ainutlaatuiseen verkkotapahtumaan.

Tänäkin vuonna verkkovenemessuilla on tarjolla mielenkiintoista ohjelmaa, yrityssivujen tuote-esittelyjä, hyviä tarjouksia ja mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa chatin kautta kaikkialta Suomesta ja ulkomailtakin. Tapahtuma on veloitukseton kaikille kävijöille.

Verkkotapahtumassa julkaistaan Vuoden vierasvenesatamat 2021 ja Pelasta Itämeri -palkinnon saaja sekä esitellään tietenkin kiinnostavimmat veneuutuudet, joista tarjolla Venemestarin päätoimittajan tärppilista kauden kiehtovimmista uutuusmoottoriveneistä.

Messukeskus järjestää Vene 21 Båt verkossa -tapahtuman yhteistyössä Finnboat ry:n kanssa.

Tutustu tästä messuohjelmaan ja virittäydy tunnelmaan. Ohjelmalinkit päivitetään, kun ohjelma julkaistaan. Stay tuned!

Lue enemmän: Vene 21 Båt verkossa

 

Lue myös: