Keilarannan satamaan kelluvia harjasmattoja

 

Keilaranta Marina ja Seaboost Oy ovat aloittaneet yhteistyön, joka mahdollistaa Keilaranta Marinan venepaikka-asiakkaille myrkyttömän eliöneston. Se toteutetaan venepaikalle kiinnitettävällä kelluvalla Seaboost Powerturf -harjasmatolla, jolle mahtuu enintään 2,5 m leveät ja 7,5 m pitkät veneet.

– Uskomme vahvasti myrkyttömään eliönestoon ja haluamme tarjota asiakkaillemme tätä ekologista mahdollisuutta. Myrkkyväreissä käytettävät biosidit kuten kupari ja sinkki ovat tuhoisia herkille rannikkovesillemme. Ongelma korostuu satamissa, johon venekanta keskittyy, toteaa Keilaranta Marinan toimitusjohtaja Ville Leisti.

Keilarannan satama laajentuu keväällä 2021 ja tulevat tarpeet harjasmatoille on huomioitu varustamalla osa uusista venepaikoista siten, että mattojen kiinnitys on helppoa.

 

www.keilarantamarina.fi

Kuvat: Seaboost ja Keilaranta Marine

Lue myös: