Vene 21 Båt verkossa herätti venekansan – tapahtumassa yli 52 300 kävijää

Ensimmäistä kertaa perinteiset venemessut netissä korvannut Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma tarjosi 12. – 21.2.2021 ohjelmaa sekä yritysten tuottamaa sisältöä ja tarjouksia. Kymmenen päivän aikana tapahtumassa vieraili yli 52 300 kävijää ja siihen osallistui 150 yritystä.

Nyt poikkeuksellisena aikana järjestetyn Vene 21 Båt verkossa -tapahtuman aikana järjestettiin paljon tilaisuuksia eri venealan yrityksissä ja moni yritys aloitti veneiden markkinoinnin. Veneala näkyi monissa kanavissa ja veneilykauden voidaan sanoa alkaneen tänäkin vuonna helmikuun toisella viikolla. Vene 21 Båt verkossa -tapahtumassa käytiin lähes 64 500 kertaa. Tapahtumaan osallistui 150 yritystä.

– Vene Båt -messuja Messukeskuksessa on kyllä kaivattu kovasti tänä vuonna. Nyt toteutettu verkkotapahtuma luo pohjaa ensi vuoden hybriditapahtumalle, jossa Messukeskuksessa järjestettävien messujen rinnalle tuotamme myös verkkosisältöä ja yritykset pääsevät entistä laajemmin esille myös verkossa. Keräämme nyt sekä kävijältä että näytteilleasettajilta palautetta ja kehitämme tulevaa hybriditapahtumaa sen perusteella, kertoo myyntiryhmäpäällikkö Juha Kuusla Messukeskuksesta.

– Olemme tehneet paljon töitä ja oppineet myös paljon. Poikkeuksellinen aika on kannustanut meitä ottamaan ison askeleen kohti digitaalisuutta.

– Venealan yritykset lähtivät isolla joukolla mukaan verkkotapahtumaan. Tämän vuoden venemessujen kaupallisuutta on vaikea arvioida, sillä aika on nyt monella tavalla poikkeuksellinen. Veneitä on kyllä alkuvuodesta myyty ennätystahtiin ja uskon venemyynnin myös jatkuvan erittäin vilkkaana, kertoo toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo Venealan Keskusliitto Finnboat ry:stä.

Vene 21 Båt verkossa -sisältö ja ohjelmat ovat katsottavissa verkossa 12.3. asti: www.venemessut.fi

 

www.venemessut.fi

Kuvat: Messukeskus

Lue myös: