Volvo Penta -verkosto laajenee Naantaliin – Ajolanrannasta valtuutettu Volvo Penta -huoltopiste

Ajolanranta Oy on solminut Suomen Venehuolto Oy:n Helsingin Volvo Penta Centerin kanssa alkuperäisten Volvo Penta varaosien, tarvikkeiden ja merimoottorien jälleenmyyntisopimuksen ja toimii jatkossa valtuutettuna Volvo Penta -huoltopisteenä ja korjaamona.

Naantalin Rymättylässä toimiva Ajolanranta tarjoaa kattavia telakointi-, huolto- ja korjauspalveluja keskeisellä paikalla Saaristomerellä. Yritys telakoi noin 300 venettä vuosittain, pääosin kookkaampia matkaveneitä ja purjeveneitä. Lisäksi huoltoihin ja korjauksiin tulee veneitä laajemmalta alueelta Varsinais-Suomesta.

Ajolanranta työllistää noin 10 ammattilaista ja on viime vuosina lisännyt voimakkaasti kone- ja laiteasennusmyyntiä. Ajolanrannalla on viihtyisä koti- ja vierassatama Rymättylän länsipuolella. Lisäksi yritys maahantuo ja myy uusia Beneteau-purjeveneitä Ajola Yachts -aputoiminimellä.

www.ajolanranta.fi / www.suv.fi

Lue myös: