Unelmista totta jo kesäksi – Venemestarin Venekatalogi 2021 on tuhti ostajan aapinen!

Uuden veneen ostaja on nyt mansikkapaikalla, sillä markkinoilla on runsaasti valinnan varaa. Venemestarin Venekatalogiin on pyritty kokoamaan kaikki virallisesti, aktiivisesti ja valtakunnallisesti Suomen markkinoilla olevat uudet venemerkit ja niiden mallit. Urakka on melkoinen, sillä venemerkkejä on 130 ja venemalleja kaikkiaan lähes 1 500. Veneruudut ovat ajan tasalla, ja tiedot on tarkistettu valmistajilta ja maahantuojilta helmi–maaliskuussa.

Vuodesta 2003 julkaistu Venekatalogi on reilu 200-sivuinen, tuhti aapinen, josta löytyvät niin moottoriveneet, purjeveneet, kumiveneet, soutuveneet ja jollat.

Venekatalogin tehtäväna on helpottaa venevalikoiman hahmottamista, auttaa samantapaisten veneiden vertailussa ja siten auttaa ainakin pieneltä osin löytämään markkinoilta sopivimmat vaihtoehdot. Jos ja kun sellainen löytyy, kannattaa olla nopea. Viime vuonna uudet veneet myytiin tyystin loppuun ja niin on mitä ilmeisemmin käymässä myös tänä vuonna. Eikä tämä ole myyntipuhetta. Moni venemerkki myy jo nyt täyttä päätä vuoden 2022 toimituksia!

Venemestarin Venekatalogi 2021 ilmestyy torstaina 18.3. Lehtipisteissä kautta maan sekä Venemestarin tilaajille kotiin kannettuna + verkossa.

Jos et vielä ole tilaaja, voit ostaa sähköisen katalogin hintaan 8,50€ tästä.

Lue myös: