Inhan Tehtaille uusi toimitusjohtaja – Lehtola väistyy sopuisasti

Juha Lehtola väistyy Yamaha Motor Europen venetehtaan Inhan Tehtaat Oy Ab:n toimitusjohtajan paikalta yhteisellä sopimuksella.

Lehtolan ja Yamahan vahva kumppanuus on jatkunut siitä lähtien, kun Yamaha Motor Europe osti Inhan Tehtaat Oy Ab:n ja Buster-tuotemerkin tammikuussa 2016. Heinäkuussa 2017 Inhan Tehtaat vahvisti Yamahan läsnäoloa Pohjoismaiden venemarkkinoilla ostamalla Yamarin ja Cross-tuotemerkit.

Inhan Tehtaat ja Yamaha Motor haluavat toivottaa Juhalle kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

Inhan tehtaiden uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Christopher Sjöblom. Hän siirtyy tehtävään Tukholmasta, jossa hän on johtanut viimeiset viisi vuotta menestyksekkäästi Yamaha Motor Scandinavian Marine-osastoa. Sitä ennen hän on toiminut Inhan Tehtaiden myyntijohtajana. Sjöblom jatkaa Inhan Tehtaiden liiketoiminnan laajentamista Yamaha Motor Europen täydellä tuella.

Inhan Tehtaat Oy Ab on moottoriveneitä valmistava Yamaha Motor Europen tytäryhtiö. Se tunnetaan Buster-, Yamarin- ja Cross-venemerkeistä.

 

Inha Works Ltd

Lue myös: