Skipperi panostaa digitaaliseen koulutusympäristöön

Veneiden jaettuun käyttöön keskittyvä Skipperi on tuonut markkinoille kaupallisen veneilykortin kaudelle 2021. Digitaalisessa koulutusympäristössä toteutettu veneilykortti on osa talven aikana kehitettyä Skipperi Akatemiaa.

Skipperi Akatemia keskittyy vahvasti käytännönläheisyyteen. Akatemia avataan 22 videolla, jotka esimerkiksi kertovat, miten venettä käsitellään satamissa ja kiinnittymisissä, miten sää pitää huomioida ja kuinka ja ketä vesillä väistetään. Akatemia sisältää veneilyosaamista testaavan veneilytaitokokeen, jossa opittua tietoa täytyy soveltaa. Kysymykset on haettu yleisistä tosielämän tilanteista vesillä. Veneilytaitokokeen menestyksekkäästä suorittamisesta saa Skipperin digitaalisen veneilykortin.  Skipperi Akatemian hinta on 49 euroa/vuosi

– Kehitämme Akatemiaa omia käyttäjiämme ajatellen, mutta olemme todenneet, että kokonaisuudesta olisi varmasti iloa muillekin veneilijöille – on kyseessä sitten ruosteessa olevien veneilytaitojen palauttelu tai vaikka se, että kaipaa lisävarmuutta mökkiveneen käyttöön, sanoo Skipperin toimitusjohtaja Kristian Raij.

Skipperi edellyttää veneilykortin suorittamista kaikilta Skipperin kuukausiveloitteisen moottorivenepalvelun käyttäjiltä. Aloittelevilta jäseniltä edellytetään myös käytännön koulutukseen osallistuminen sekä hyväksytty näyttökoe. Kesän aikana Akatemiaan kuvataan uutta sisältöä ja suunnitteilla on myös miniveneilykurssi ja -testi pikkukippareille.

skipperi.fi/akatemia

Teksti: Pekka Säilä
Kuva: Skipperi

Lue myös: