Naantalin Venemessut siirtyvät ensi keväälle 2022

Naantalin Venemessuja 28.-30.5.2021 ei järjestetä tänä vuonna. Tapahtuma siirtyy ensi keväälle 27.-29.5.2022.

– Halusimme katsoa mahdollisimman pitkään, olisiko tilanne helpottanut ja tapahtumien järjestämistä rajoittaviin määräyksiin tullut helpotuksia. Nyt, kun tapahtumaan on aikaa enää reilu kuukausi, emme voineet enää odotella vaan päätös oli tehtävä ja valitettavasti Naantalin Venemessut jäävät tältä keväältä väliin, tiedottaa messujen järjestäjä Tuomas Levanto Naantalin messuilta.

Katseet kohdistuvat loppukesään, jolloin järjestetään käytettyjen veneiden myyntitapahtuma Veneet Esillä 13.-15.8. Turun Ruissalon Tapahtumatelakalla ja 3.-5.9. Helsingissä Katajanokan vierasvenesatamassa.

https://veneetesilla.fi

Kuvat: Naantalin venemessut

Lue myös: