Maarianhaminan itäsatama päivittyy asteittain – uusittu yhteistila avataan kesäkuussa

MSF:n (Mariehamns Segelförening) isännöimä Maarianhaminan itäsatama uudistuu kokonaan viiden vuoden aikana. Täysremontoitu palvelurakennus avautuu vieraiden käyttöön jo kesäkuussa. 

Itäsataman kausi käynnistyy palvelujen puolesta mukavissa tunnelmissa. Saniteettitilojen naisten puoli remontoitiin pari vuotta sitten ja nyt valmistuu käyttöön miesten puoli kokonaan remontoituna, mikä tarkoittaa uusia wc-, suihku- ja saunatiloja.

Yhteistiloista löytyy uusi pesutupa, joka saa virtansa palvelurakennuksen katolle asennetuista aurinkopaneeleista. Uutta on myös uusi tiskauspiste.

Laiturialueen remontointi on käynnistynyt korvaamalla yksi sataman puupistolaitureista tukevalla ja kävelyaisoilla varustetulla betoniponttonilaiturilla. Loput puulaiturit uudistetaan vaiheittain viiden vuoden aikana.

Lue myös: