Vuoden vierasvenesatamat 2022 ovat Gullkrona ja Ilola Inn

Suomen Messusäätiön ja Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n järjestämässä Vuoden vierasvenesatama -äänestyksessä voittajiksi valittiin Saaristomeren nostalginen Gullkrona ja Sysmän Ilola Inn, jolle tunnustus on jo toinen peräkkäinen.

Gullkrona on perinteinen, monille sukupolville tutuksi tullut satama. Gullkronan asiakkaissa on monia, jotka ovat jo lapsena vierailleet satamassa. Kävijät kiittävät, että henki on onnistuttu säilyttämään.

Sysmän Ilola Inn valittiin Vuoden vierasvenesatamaksi sisävesiltä jo toisen kerran peräkkäin. Sataman vieraat arvostavat tasokkaita palveluita ja tyylikkyyttä.

SPV:n venesatamakomitea jakaa lisäksi kunniamaininnat neljälle satamalle. Merialueilta huomioitiin Bodö Saaristomereltä ja Rödhamn Ahvenanmaalta. Järvi-Suomesta kunniamaininnan saavat Kuhmoisten Sahanranta sekä Puumalassa sijaitseva Sahanlahti Resort.

Ääniä annettiin kaikkiaan noin 2 400. Vuoden vierasvenesatama -palkinnolla innostetaan vierasvenesatamia kehittämään palveluitaan.

Vuoden vierasvenesatamat 2022:
Gullkrona: Saara Kankaanrinta +3585 50 545 0323, saara.kankaanrinta.loma@gmail.com, www.gullkrona.com
Ilola Inn, Sysmä: Satu Ärling, puh +358 400 469 797, info@ilolainn.fi, www.ilolainn.fi

Ilola Inn

Lue myös: