Uudistetut kalajulisteet nyt saatavilla

Kalatalouden Keskusliiton tuotevalikoimasta löytyy nyt kaksi uutta tuotetta: Suomen järvi- ja jokikaloja sekä Itämeren kaloja -A2-julisteet.

Klassikkojulisteet Itämeren kaloja ja Suomen järvi- ja jokikaloja on uudistettu. Gösta Sundmanin ja Wilhelm von Wrightin piirtämät upeat kalat uivat nyt kauniilla tummanharmaalla taustalla. Julisteet sopivat mainiosti niin lajintunnistukseen, opetuskäyttöön kouluihin ja oppilaitoksiin kuin kaikille kaloista ja vesiluonnosta kiinnostuneillekin.

Julisteissa esitellään 27 eri kalalajia. Lajin kohdalla nimi suomeksi, ruotsiksi, englanniksi sekä tieteellinen nimi. A2-kokoa (42 x 59,5 cm) olevat julisteet on valmistettu Suomessa ja niiden hinta on 12 euroa. Julisteita voi tilata Kalatalouden Keskusliiton verkkokaupasta.

www.ahven.net

Teksti ja kuva: Kalatalouden Keskusliitto

Lue myös: