Seapoint New Diesel – täysin uusiutuva dieselpolttoaine

Seapoint tuo ensimmäisenä veneasemaketjuna Itämeren alueella valikoimiinsa täysin uusiutuvan dieselpolttoaineen, Seapoint New Dieselin, joka mahdollistaa jopa 90 % pienemmät veneilypäästöt. Seapoint New Dieseliä voi tällä hetkellä tankata Korpoströmin ja Helsingin Liuskaluodon polttoainejakeluasemilla.

Sataprosenttisesti jätteistä ja tähteistä valmistettu Seapoint New Diesel soveltuu kaikkiin dieselmoottoreihin. Tuote palaa moottorissa puhtaasti, mikä tarkoittaa kevyempiä paikallisia päästöjä ja pienempää kuormitusta rannikkoalueen ilmastolle. Yhdessä korkean setaaniluvun kanssa, rikitön, hapeton ja aromaatiton Seapoint New Diesel mahdollistaa huippusuorituskyvyn ja puhtaan palamisen vastaten tai jopa ylittäen parhaiden fossiilisten dieselpolttoaineiden ominaisuudet. Tuote ei sisällä FAMEa tai RMEtä. 

Seapoint tarjoaa polttoainejakelun lisäksi kausiveneoikeuksia sekä myrkkymaalien vaihtoehtona Seapoint Brush-palvelua. Kaudelle 2022 ketju tuo asemilleen yhteistyössä Origin By Oceanin kanssa -levähavaintopalvelun, joka mahdollistaa paikallisten sinilevähavaintojen ilmoittamisen tutkimus- ja merenpuhdistuskäyttöön Seapoint-asemilla.

www.seapoint.fi

Lue myös: