Käytettyjen veneiden Veneet Esillä -myyntinäyttely Turussa 2.–4.9.

Veneet Esillä -myyntinäyttely järjestetään 2.–4.9. perinteisesti Turussa Ruissalon Tapahtumatelakalla.

Veneet Esillä -myyntinäyttelyn ideana on koota yhteen paikkaan runsaasti erilaisia käytettyjä veneitä ja tarjota näin venettä etsivälle mahdollisuuden tutustua useisiin käytettyihin veneisiin samassa paikassa.

Veneille ei ole asetettu kriteereitä iän tai hintaluokan mukaan. Aiemmissa tapahtumissa noin puolet on ollut yritysten ja noin puolet yksityisten henkilöiden veneitä. Tapahtumaan mahtuu lähes sata venettä ja näyttelypaikan ranta-alueelle on tulossa myös näytteilleasettajien maaosastoja.

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Veneet Esillä -tapahtuma on järjestetty Turun seudulla jo yli 10 kertaa. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää tänä vuonna myös Helsingissä, mutta Katajanokalle suunniteltu tapahtuma on järjestäjien mukaan peruutettu yhtä aikaa järjestettävien tapahtumien vuoksi.

 

Lue myös: