Syyslomaohjelmaa Kotkan Merikeskus Vellamossa

Kotkan Merikeskus Vellamossa on tarjolla ohjelmaa viikon 42 ja 43 syyslomalaisille. Viikon 42 tiistaina ja torstaina on tarjolla toiminnallinen kierros laivakoira Vellun tassunjäljissä ja Ruotsinsalmen aarretta etsitään viikon 42 lauantaina sekä viikon 43 tiistaina ja torstaina.

Laivakoira Vellun tassunjäljissä kuljetaan ti 18.10. ja to 20.10.2022 klo 12.
Kyseessä on lapsille sopiva toiminnallinen kierros, jossa seurataan laivakoira Vellun jättämiä tassunjälkiä Suomen merimuseon päänäyttelyssä. Opastus kestää n. 45 minuuttia, ja ikäsuositus on 6–10 vuotta. Paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautua voi samana päivänä Merikeskus Vellamon lipunmyynnissä. Alle 18-vuotiaat pääsevät mukaan maksutta ja aikuiset pääsymaksun hinnalla.

Ruotsinsalmen aarretta etsitään la 22.10., ti 25.10. ja to 27.10.2022 klo 12.
Ruotsinsalmen aarre on riemukas esitys lapsille, siispä purjeet ylös ja nokka kohti Ruotsinsalmea! Upseerismies Kalle on löytänyt salaperäisen aarrekartan ja pyytää lapsia mukaan seikkailuun. Mitä aarrearkusta löytyykään? Kultaa, hopeaa vai timantteja? Luvassa on myös iloista laulua ja yhdessä tekemisen riemua! Seikkailua johtaa Thomas Pryke. Kesto 25–30 minuuttia, ikäsuositus 3–8 vuotta, ei ennakkoilmoittautumista. Alle 18-vuotiaat pääsevät esitykseen maksutta ja aikuiset pääsymaksun hinnalla.

www.merikeskusvellamo.fi

Lue myös: