Ehdota Vuoden Veneilytekoa

Veneilykauden päättyessä Veneilytoimittajat ry etsii jälleen esimerkillistä tekoa, toimintaa tai henkilöä, joka on kannustanut kaikkia vesilläliikkujia parempaan veneilykulttuuriin ja sujuvaan yhteispeliin vesillä.

Palkittava voi olla yksityinen henkilö, yritys, asia tai tapahtuma. Tärkein valintaperuste on merkittävyys veneilyharrastuksen edistämisessä ja veneilyturvallisuuden parantamisessa.

Ehdotuksia Vuoden Veneilyteko 2022 -tunnustuksen saajaksi voi lähettää 31.12.2022 asti Veneilytoimittajat ry:n johtokunnalle osoitteeseen info@veneilytoimittajat.fi. Yhdistyksen johtokunta tekee valinnan ja tunnustus julkistetaan Helsingin Vene 23 Båt -messuilla.

Voittaneen ehdotuksen tekijä palkitaan osallistumisella Veneilytoimittajat ry:n seminaariristeilylle Tukholman Allt för Sjön -näyttelyyn maaliskuun alussa.

Lue myös: