Vene 23 Båt -messut helmikuussa

Pitkän odotuksen jälkeen venemessut avaa jälleen veneilykauden helmikuussa. Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma, Vene 23 Båt -messut järjestetään 10.–19.2.2023 kolmen vuoden tauon jälkeen Helsingin messukeskuksessa.

Veneilyn suosio on viime vuosina kasvanut kotimaan matkailun mukana ja venekauppa on käynyt hyvin. Venemessut tarjoaa laajan kattauksen veneitä, varusteita ja ohjelmaa sekä uusille että kokeneemmille kuin myös tulevillekin veneilijöille.

– Lähes kaikki merkittävät toimijat eri aloilta ovat jo ilmoittautuneet venemessuille. Ensi helmikuussa esittelemme laajasti uusia veneitä, tarvikkeita ja varusteita sekä kalastukseen ja vesiharrasteisiin liittyviä tuotteita. Venemessuja on odotettu kovasti. Lokakuun lopussa järjestetyt kirjamessut osoittivat erittäin hyvin messujen voiman. Kävijämäärä nousi lähes 50 % viime vuoden tapahtumasta ja saavutti kävijämäärätason, jossa oltiin ennen poikkeuksellisia vuosia. Venemessut on kirjamessujen lailla tapahtuma, johon kävijät ovat sitoutuneet ja jonne he haluavat tulla. Kohtaamisia tarvitaan ja olemme valmiita niihin, kertoo myyntipäällikkö Tomi Frick Helsingin Messukeskuksesta.

Messuilla on veneiden ja varusteiden lisäksi paljon ohjelmaa. Venemestarin Telakalla on tuttuun tapaan veneen kunnostukseen ja ylläpitoon liittyvää ohjelmaa. Venemestarin ja yhteistyökumppaneiden mukana yleisö pääsee päivittäin katsomaan projektiveneiden kunnostuksen työnäytöksiä ja kuulemaan viimeisimpiä huolto- ja kunnostusvinkkejä alan parhailta asiantuntijoilta. Venemestarin Telakan tarkempi ohjelma julkaistaan vuoden vaihteessa.

Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n ohjelmassa kuullaan matkakertomuksia ja saadaan tietoa erilaisista veneilytapahtumista ja -kilpailuista. Alueella kerrotaan venekerhojen toiminnasta ja opastetaan aloittelevia veneilijöitä. Purjehdussatamassa kuullaan tarinoita maailman meriltä ja suunnitellaan tulevia merimatkoja. Totalveneen Messissä kerrotaan moottoriveneistä ja veneilystä, esitellään vuoden moottoriveneuutuudet, päiväretkikohteet ja kerrotaan, mitä pitää ottaa huomioon veneen valinnassa.

Vene 23 Båt -messut ovat avoinna arkisin klo 11–19 ja viikonloppuisin klo 10–18. Messuliput voi hankkia ennakkoon edullisemmin verkkokaupasta osoitteesta shop.messukeskus.com.

venemessut.fi

Lue myös: