PSS ry Vene 23 Båt -messujen kumppaniksi

Helsingissä helmikuussa pidettävillä kansainvälisillä venemessuilla kuullaan erityisen paljon messujen kumppanin, Pidä Saaristo Siistinä ry:n työstä ja tavoitteista.

Vene Båt -näyttely nostaa vuosittain esiin erityisesti merien ja sisävesistöjen suojelun eteen tehtyä arvokasta työtä ja ensi helmikuussa kuullaan erityisesti PSS ry:n työstä ja tavoitteista. Yhdistys on messuilla mukana omalla osastollaan ja yhdistys esiintyy myös Purjehdussataman ohjelmassa.

”Haluamme antaa näkyvyyttä vastuullisuuskumppanillemme, sillä pidämme heidän missiotaan ja toimintaa erittäin arvokkaana ja tärkeänä meille kaikille. Helsingin Messukeskuksen tavoitteena on tukea suomalaista elinkeinoelämää, mutta haluamme olla myös mukana vastuullisessa toiminnassa. Toivomme venemessujen kumppanuuden tuovan yhdistykselle mahdollisimman paljon näkyvyyttä ja vaikuttavuutta”, toteaa tapahtumasta vastaava liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari Helsingin Messukeskuksesta.

PSS ry:n toimintaa voi tukea liittymällä henkilöjäseneksi yhdistykseen tai tekemällä lahjoituksen. Jäsenmaksu vuonna 2023 on 50 €. Pidä Saaristo Siistinä ry:n lahjoittajat tukevat meri- ja järviluontomme arkista ja tärkeää puhdistustyötä, jonka tuloksista nauttivat kaikki vesillä ja rannoilla liikkuvat ja retkeilevät. Lahjoituksia voi tehdä kuukausilahjoittajana tai kertalahjoituksena.

Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene 23 Båt -messut järjestetään 10.–19.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta. Vene 23 Båt -messut on avoinna pe 10.2. klo 11-19, la-su 11.–12.2. klo 10-18, ma-pe 13.–17.2. klo 11-19 ja la-su 18.–19.2. klo 10-18. Lippuja voi ostaa messuille ennakkoon edullisemmin http://shop.messukeskus.com

Lue myös: