Venemessujen onnistunut paluu

Helsingin kansainvälisillä Vene 23 Båt -messuilla vieraili kymmenen päivän aikana lähes 64 000 kävijää, jotka olivat messuilla tehdyn kyselyn mukaan erittäin tyytyväisiä tapahtumaan. Messuilla esillä olleet yritykset tekivät hyvin kauppaa ja myös ohjelmat kiinnostivat – mukavan vilkasta oli myös Venemestarin Telakalla.

– Venemessut osoitti taas vahvuutensa ja kauppa lähti käyntiin messuilta, kuten aina ennenkin. Messuilla on koettu paljon iloisia jälleennäkemisiä kolmen vuoden tauon jälkeen. Tänä vuonna sähkömoottoreiden tarjonta on ollut entistä laajempi ja ne ovat myös kiinnostaneet kävijöitä, kertoo tapahtuman toimeksiantajan Venealan Keskusliitto Finnboatin toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo.
– Yritykset ovat kertoneet, että kävijät ovat olleet liikenteessä hankinnat mielessä, joten kävijäprofiili on ollut oikeanlainen.

Myynti- ja markkinointipäällikkö Janne Mäkelä Bella-Veneet Oy:stä on erittäin tyytyväinen:
– Myymme Bella, Falcon, Flipper ja Aquador-veneitä ja kauppa kävi venemessuilla hyvin koko malliston osalta. Myimme jopa yhden veneen enemmän kuin vuoden 2020 messuilla. Saimme tehtaalle arvokasta tietoa asiakkailta ja kauppiaille valtavasti tarjouspyyntöjä, joita on työstetty jo messujen aikana ja työ jatkuu messujen jälkeen. Osastolla oli esillä 14 venettä”, kertoo Mäkelä.

Toimitusjohtaja Sebastian Kindstedt Marinekauppa.com/Norcap Oy:stä kertoo myynnin olleen hyvä myös Marinekaupan osastolla. Tänä vuonna siellä lanseerattiin Temo-sähkömoottori. Siitä oltiin kiinnostuneita, mutta eniten messuilla myytiin pelastusliivejä, veneilyvaatteita ja tarvikkeita. – Messuilla kohtaa asiakkaat aivan eri tavalla kuin muualla. Heille pääsee kertomaan kasvokkain tuotteista ja vastaamaan kysymyksiin. Yrityksen näkyvyys venemessuilla on myös tärkeä asia. Kaiken kaikkiaan on ollut taas kivaa olla venemessuilla, sanoo Kindstedt.

Myös Venemestarin Telakan monipuolinen ohjelmisto luentoineen ja työnäytöksineen kiinnosti kävijöitä jopa niin, ettei kaikissa esityksissä riittänyt istumapaikkoja jokaiselle kuulijalle. Kiitämme kävijöitä kiinnostuksesta sekä asiantuntijoita hyödyllisistä luennoista ja muista esityksistä!

Vene 24 Båt -messut järjestetään 9.–18.2.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

Lue myös: