Venekatalogi 2023

Vuoden 2023 Venekatalogi saapuu tilaajille ja lehtipisteisiin perjantaina 21.4.2023. Digiversio katalogista löytyy verkkosivuiltamme jo nyt, rekisteröityneille tilaajille maksutta ja muille 8,50 euron hintaan.

Venekatalogi 2023 sisältää yksissä kansissa lähes kaikki Suomen markkinoilla olevat uudet veneet – purjeveneet, moottoriveneet sekä pienveneet omissa ryhmissään. Mukana ovat virallisesti, aktiivisesti ja valtakunnallisesti Suomen markkinoilla saatavana olevat uudet venemallit. Venemalleja on mukana kaikkiaan lähes 1 400. Muutama uusi merkki on tullut mukaan markkinoille, samoin pari vanhaa poistunut. Venekatalogissa on veneitä pienistä kumiveneistä suuriin moottorijahteihin.

Venekatalogin tehtävä on helpottaa Suomessa myytävänä olevan venevalikoiman hahmottamista. Katalogista löydät purje-, moottori- ja pienveneiden kuvat ja tekniset tiedot. Katalogiin mukaan pääsyn edellytyksenä on ollut ajantasaiset hintatiedot, jotta kuluttajat pystyisivät vertailemaan tarjontaa myös niiden perusteella.

Lue myös: