Osallistu pelastusliivipäivään 27.5.2023!

Jopa 8/10 vesiliikenteessä hukkuneesta olisi pelastunut, jos heillä olisi ollut päällään oikein puetut pelastusliivit ja tilanteen nähneet olisivat osanneet auttaa. 27.5.2023 vietetään Pelastusliivipäivää, jonka tarkoitus on muistuttaa turvallisesta vesillä liikkumisesta.

Veneilykesä lähestyy ja on jälleen aika muistuttaa turvallisuusasioista, erityisesti pelastusliivien käytöstä. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) korostaa, että vain oikein valittu, käyttäjälle sopiva ja asianmukaisesti puettu pelastusliivi voi pelastaa veden varaan jouduttaessa.

SUH kutsuu sinut, organisaatiosi, yhdistyksesi tai yrityksesi mukaan osallistumaan
Pelastusliivipäivän viestintään. Haluamme saada koko yhteisön mukaan levittämään tietoisuutta pelastusliivien elintärkeästä roolista eri viestintäkanavien kautta.

Osallistu Pelastusliivipäivään 27.5.2023 ja pue pelastusliivit päälle

Pelastusliivipäivää on vietetty Suomessa jo useana vuonna ja tänä vuonna päivää vietetään 27.5.2023. Päivän tavoitteena on muistuttaa turvallisesta vesillä liikkumisesta ja tempaista pelastusliivien käytön puolesta.

Osallistu Pelastusliivipäivään seuraavasti:
1. Pue pelastusliivit
2. Ota kuva / video
3. Jaa kuvasi sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #pelastusliivipäivä #flytvästdagen
4. Haasta kaverit mukaan

Voit olla kuvassa yksin, työkaverisi, perheenjäsentesi tai vaikka lemmikkisi kanssa. Kuvan voit napata Teams-kokouksen lomassa, puutarhahommissa, kaupassa, vesillä – kaikki käy, kunhan päällä on pelastusliivit. Muistathan kuitenkin välttää turhia lähikontakteja kuvaa ottaessasi.

Lisätiedot: viisaastivesilla.fi

Lue myös: