Kallavesj’-näyttely Kuopiossa 5.–7.4.

Perinteinen Kallavesj’-näyttely vauhdittaa veneilykesän odotusta Kuopiossa tulevana viikonloppuna. Esillä on aiempaa suurempi kattaus eri venemerkkejä ja tarjolla on myös mielenkiintoista ohjelmaa.

Huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.–7.4. järjestettävillä Kallavesj’-messuilla on aiempaa laajempi vene- ja ohjelmakattaus. Messutarjonnassa korostuvat vesillä liikkumisen ja veneilyn vastuullisuus.

Kuopion Pursiseuran hallituksen kommodori Antti Iire kannustaa miettimään veneilyn vastuullisuutta erityisesti oman toiminnan ja valintojen kautta. Ykkösasia vastuullisen veneilijän muistilistalla on, että vesistö ja sen ympäristö jätetään omilta jäljiltä siistiksi. Tämä tarkoittaa niin jätteiden asianmukaista käsittelyä kuin esimerkiksi huomion kiinnittämistä ympäristöystävällisiin veneiden käsittelyaineisiin sekä päästöjen määrään.

Messut tarjoavat tänä vuonna aiempaa monipuolisempaa ohjelmaa. Heti messujen avajaispäivänä perjantaina luvassa on puheenvuoroja veneilyn vastuullisuudesta, veneiden sähköistymisestä sekä esimerkiksi vuokraveneilystä. Tämän lisäksi messuohjelma sisältää hyödyllisiä vinkkejä veneen huoltamiseen.

Messupäällikkö Jani Kelo kertoo, että Kallavesj’-messuilla on nähtävillä tänä vuonna ennätyksellisen laaja kattaus eri venemerkkejä. Kaikki näytteilleasettajien paikat on varattu loppuun.

Tutustu tarkemmin koko kolmipäiväiseen messuohjelmaan: www.kallavesj.fi/messuohjelma/

Lue myös: