Venetestejä, koeajoja ja koepurjehduksia vuodesta 2005 alkaen

Onko mielessä käytetty vene ja haluaisit siitä lisätietoja hankinnan tueksi. Venemestari on testannut vuosien varrella satoja moottori- ja purjeveneitä ja löydät ammattilaisten testiraportit arkistostamme. Näistä jutuista löydät vastaukset kysymyksiin:

  • Millaiseen käyttöön juuri kyseinen vene soveltuu: montako henkilöä matkustaa tai yöpyy mukavasti?
  • Onko veneessä riittävästi tilaa lapsiperheelle? Mahtuuko tavaraa mukaan?
  • Millaiset ajo-/tai purjehdusominaisuudet veneessä on? Käyttäytyykö vene loogisesti vai yllättävästi?
  • Onko veneessä ja veneeseen helppo kulkea ja onko vene helposti hallittavissa?
  • Mitä vene-moottoripaketti kuluttaa ja mikä on sen huippunopeus? Millaista vauhtia mukavimmin ja taloudellisimmin pääsee?

Venemestari on koeajanut ja koepurjehtinut satoja veneitä vuosien varrella. Löydät kaikki julkaistut koeajoartikkelit merkki- tai mallinimellä hakemalla arkistostamme ja voit ostaa ja ladata yksittäisiä artikkeleita edullisesti suoraan verkkosivultamme. Yhden artikkelin hinta 3–5 euroa artikkelin laajuudesta riippuen. Rekisteröityneet Venemestarin tilaajat pääsevät lukemaan arkiston artikkelit maksutta.

Hakuun pääset TÄSTÄ.

Muista myös Venemestarin Käytetyt Veneet -erikoisnumero (12B/2023), johon on koottu 2000-luvun suositumpien ja kiinnostavimpien veneiden esittely- ja koeajoartikkeleita. Mukana on takuuvarmoja tulevia klassikoita sekä valmistajien erikoisempia malleja, jotka voivat käytettyinä olla hyvinkin kiinnostavia vaihtoehtoja. Erikoisnumero löytyy täältä: https://venemestari.fi/tuote/12b-2023/

Venemestarin Käytetty Vene -erikoisnumero (9B/2019) on monipuolinen opas käytetyn veneen hankintaan.

 

 

Lue myös: