3,00 €
Ruoka veneilijän väylällä pitää
Miten sujuu ruoanvalmistaminen HT-veneessä ja vähän muutakin asiaa.
1 sivu – lehti 10/2017
Kuvaus
1 sivu, lehti 10/2017. Miten sujuu ruoanvalmistaminen HT-veneessä ja vähän muutakin asiaa.
3,00 €
Ruoka veneilijän väylällä pitää
Miten sujuu ruoanvalmistaminen HT-veneessä ja vähän muutakin asiaa.
1 sivu – lehti 10/2017
1 sivu, lehti 10/2017. Miten sujuu ruoanvalmistaminen HT-veneessä ja vähän muutakin asiaa.
Venemestarin Salonki. Vinkkejä veneen ja veneilijän varusteluun: pukeutumista, lukemista, turvallisuutta ja tekemistä.
2 sivua – lehti 1/2024.
Luotojen täplittämät näkymät ovat tuttuja kotimaan vesillä liikkuville. Viime jääkausi pyöristi kallioluodot pehmeän muotoisiksi verrattuna vaikkapa eteläisen Euroopan rantalouhikkoihin.
2 sivua – lehti 1/2024
luontohavaintoja, luoto, ympäristö
Päätoimittajalta: Perämoottorimuotia
1 sivu – lehti 4/2024.
Ajankohtaisia uutisia, aiheina:
Aurinkoinen koeajotapahtuma keräsi yleisöä
Saxdor laajentaa venevalmistustaan Suomeen
Axopar osti enemmistöosuuden venevalmistaja Markosista
Aalloille.fi/24-kampanja ohjaa turvallisempaan veneilyyn
Helsinki sai uuden pelastusaluksen
Suomen merimuseoille Museokortin erikoispalkinto
Tomi Juhola Inhan Tehtaiden toimitusjohtajaksi
Jarkko Pajusalo ICOMIAn hallitukseen
Tall Ships Race 2024 Suomessa
Yyteri ja Korpoström Suomen edelläkävijöitä Blue Flag -sertifioinnissa.
4 sivua – lehti 6/2024
Käytämme evästeitä (cookie) palvelun käytön tilastointiin ja kieliasetuksen valinnan säilyttämiseen. Lue lisää tietosuojasivultamme.
Välttämättömät evästeet ovat tarpeelliset itse sivuston toiminnalle eikä niitä siksi voi kytkeä pois käytöstä.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
Käytämme Google Analytics -palvelua käytön tilastointiin ja Facebook-kampanjoiden seurantaa.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!
Käytämme Facebook-pikseli -kävijäseurantaa.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!