3.00 €
Kun kausi alkaa kääntyä loppupuolelleen, ovat väistämättä edessä ne hetket, kun tuuli on jotain muuta kuin leppoisa kesätuuli. Teimme sen varalta katsauksen kovan tuulen purjehdukseen.
3 sivua – lehti 9/2023
Kuvaus
3 sivua – lehti 9/2023 Kovan tuulen purjehdus
Tutustu myös
-
Koepurjehdus: Arcona 385
Koepurjehdus: Arcona 385
5.00 € Lisää ostoskoriinKoepurjehdus: Arcona 385
Arcona-veneiden ei ole koskaan ollut tarkoitus herättää suuria intohimoja, enemmänkin hiljaista tyytyväisyyttä. Veistämön 380-malli oli menestys ja nyt kymmenen vuoden jälkeen sille on lanseerattu seuraaja. Koepurjehdimme uutuusmallin kesällä 2022.
7 sivua – lehti 2/2023
Osasto: Artikkelit Avainsanat tuotteelle Koepurjehdus, Purjehdus, Purjeveneet5.00 € -
Uusi sisäverhoilu veneeseen käsityönä 2
Uusi sisäverhoilu veneeseen käsityönä 2
0.00 €Uusi sisäverhoilu veneeseen käsityönä 2
Kävimme seuraamassa kuinka Hopeasalmen Telakan osakas ja verhoilija Sanna Vartio loihtii Targan sisustukselle täysin uuden ilmeen. Työn alla on vuosimallia 1999 olevan Targa 27:n verhoilun uusiminen. Miten sisustusprojekti etenee sekä asiakkaan että tekijän näkökulmasta. Tällä kertaa uusitaan sekä patjat että penkit.
5 sivua – lehti 11–12/2021
Osasto: Artikkelit Avainsanat tuotteelle Näin se tehdään, Tee-se-itse0.00 € -
Näin se toimii: Myötätuulipurjeet
Näin se toimii: Myötätuulipurjeet
5.00 € Lisää ostoskoriinNäin se toimii: Myötätuulipurjeet
Spinaakkeri ja genaakkeri ovat kahisevasta nylonkankaasta valmistettuja pulleita, yleensä värikkäitä purjeita. Molemmat ovat myötätuulipurjeita, mutta muilta osin ne eroavat toisistaan niin suorituskyvyn kuin käsiteltävyydenkin puolesta. Jutussa kerromme, miten valitset oikean pallopurjeen.
4 sivua – lehti 7–8/2023
Osasto: Artikkelit Avainsanat tuotteelle Näin se toimii, Purjeet, Purjehdus5.00 € -
Näin se tehdään: bunkraus
Näin se tehdään: bunkraus
3.00 € Lisää ostoskoriinNäin se tehdään: bunkraus
Näin se tehdään: bunkraus. Bunkrauksella on perinteisesti tarkoitettu veneen polttoainetäydennystä, mutta termi sopii myös miehistön tankkauksesta puhumiseen. Lue jutusta Venemestarin vinkit aluksen ruoka- ja juomavaraston valmisteluun.
2 sivua – lehti 7–8/2022
Osasto: Artikkelit Avainsana tuotteelle Näin se tehdään3.00 €