3,00 €
Ruoka veneilijän väylällä pitää
Miten sujuu ruoanvalmistaminen HT-veneessä ja vähän muutakin asiaa.
1 sivu – lehti 10/2017
Kuvaus
1 sivu, lehti 10/2017. Miten sujuu ruoanvalmistaminen HT-veneessä ja vähän muutakin asiaa.
3,00 €
Ruoka veneilijän väylällä pitää
Miten sujuu ruoanvalmistaminen HT-veneessä ja vähän muutakin asiaa.
1 sivu – lehti 10/2017
1 sivu, lehti 10/2017. Miten sujuu ruoanvalmistaminen HT-veneessä ja vähän muutakin asiaa.
Kevään kynnyksellä uutta veneeseen ja veneilijöille: vaatteita, astioita ja tarvikkeita, lukemista ja tekemistä.
2 sivua – lehti 4/2024
Kartalla-sarjassa tavattiin kapteeni Sami Salmi, jolla on unelmatyöpaikka höyrylaiva Tarjanteen kipparina. Matka järvimaisemissa taittuu samoin kuin yli sata vuotta sitten, sillä aluksen tulipesät on ennallistettu käyttämään puuta polttoöljyn sijaan.
4 sivua – lehti 7/2024
Venemestarin Salonki. Vinkkejä veneen ja veneilijän varusteluun: pukeutumista, lukemista, turvallisuutta ja tekemistä.
2 sivua – lehti 2/2024.
Syksyn saapuessa uutta veneeseen ja veneilijöille: vaatteita, astioita ja tarvikkeita, lukemista ja tekemistä.
2 sivua – lehti 8/2024
Käytämme evästeitä (cookie) palvelun käytön tilastointiin ja kieliasetuksen valinnan säilyttämiseen. Lue lisää tietosuojasivultamme.
Välttämättömät evästeet ovat tarpeelliset itse sivuston toiminnalle eikä niitä siksi voi kytkeä pois käytöstä.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
Käytämme Google Analytics -palvelua käytön tilastointiin ja Facebook-kampanjoiden seurantaa.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!
Käytämme Facebook-pikseli -kävijäseurantaa.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!