Venemestarin suurarvonnan voitto Helsinkiin

Suurarvonnan voittaja 2018

Mikko Horsmanheimo (vas.) kävi noutamassa voiton Venemestari-lehden toimituksesta. Palkintopaketin luovutti päätoimittaja Jan Sjölund.

Kuluvan vuoden tammi–syyskuu tarjosi tuttuun tapaan Venemestarin tilaajille, lukijoille ja ystäville monia mahdollisuuksia osallistua suurarvontaan, jossa palkintona oli Zodiac Cadet 260/280S –kumivene nelihtahtisella Yamaha 4 hv perämoottorilla. Palkintopaketin arvo on kokonaisuutena 2 700 €.

Arvonta suoritettiin sääntöjen mukaan syyskuisena perjantaina ja onnettaren osoittama palkinto päätyi itähelsinkiläiselle Mikko Horsmanheimolle. Vuosien saatossa Venemestarin arvonnoissa voittoja on osunut konkareille ja keltanokille, purjehtijoille ja moottoriveneilijöille, mutta tällä kertaa Lady Fortuna piti tarkkaakin tarkemman huolen, että vene päätyi veneen luo, sillä Mikko Horsmanheimo on ollut veneilijä pienestä pitäen. Innostus käynnistyi 70-luvulla optareista ja on siitä jatkunut jollapurjehdukseen, melontaan, purjehdukseen ja moottoriveneilyyn.  Mikon vapaa-aikaa värittää myös toimi helsinkiläisen Marjaniemen purjehtijoiden kilpailupäällikkönä.

Veneilyperheeseen kuuluu edelleen alkuperäisenä vuonna –83 hankittu Finnexpress, josta hän omien sanojensa mukaan ”ei vain tohdi luopua.”

– Olen siirtynyt veneen iän myötä veneilyssä niin sanotun kunnostusharrastuksen pariin, hän muotoilee hyväntuulisesti ja viittaa samalla tilaajan ominaisuudessa Venemestari-lehden sisältöön.

Zodiac Cadet on levypohjainen laadukas ja vakaakulkuinen kumijolla, joka sopii apuveneeksi rantautumiseen, pienimuotoiseen rannikkokartoitukseen ja ensiveneeksi tuleville veneilysukupolville.

– Puhelinsoitto voitosta tuli kieltämättä yllätyksenä, mutta kyllä tällekin paketille käyttöä löytyy, Horsmanheimo uumoilee.

Venemestari kiittää tilaajia ja arvontaan osallistuneita sekä toivottaa onnistunutta syys- ja nostosesonkia kaikille!

Lue myös: