Vene 19 Båt lähestyy ja Telakalla tapahtuu!

Helmikuinen Vene 19 Båt lähestyy jo huimaa vauhtia. Pian on luvassa veneilijän ensimmäinen kesä –  paljon veneitä, ohjelmaa, sisältöjä, vesielämää ja elämyksiä. Esillä on yli 500 uutta venettä, paljon veneilyvarusteita ja -tarvikkeita sekä tietenkin Venemestarin Telakka.

Työnäytösten lisäksi Telakalla on esityksiä vahinkovaurioiden korjauksesta, käytetyn veneen kuntokartoituksesta sekä veneen sähköturvallisuudesta ja verhoilukursseista.

Telakka löytyy toisen kerroksen hallista 4 ja ohjelmaa painottuu viikonloppuihin. Perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan työnäytöksiä ja muuta ohjelmaa riittää koko päiväksi, tapahtumia voi seurata myös keskiviikko- ja torstai-iltoina. Työnäytökset ovat eteneviä, joten seuraava näytös jatkaa siitä työvaiheesta mihin edellinen näytös päättyi.

Tänä vuonna työlavan valloittaa kolme venettä: Windy 31 Tornado, Uttern 520 HT ja Buster S. Windy 31 Tornadosta irrotetaan vanha tiikki uimatasolta ja tilalle asennetaan synteettinen tiikki, lisäksi asennetaan ankannokka, septitankki ja lämmityslaite, sekä kiillotetaan veneen runkoraita. Uttern 520 HT:hen asennetaan lämmityslaite, törmäyslistat ja kannelle synteettinen tiikki. Lisäksi veneen ulkopinnat kiillotetaan. Buster S saa uudet hienot istuinpehmusteet ja uuden törmäyslistan. Tarkempi ohjelma päivittyy lähiaikoina Venemestarin ja messujen verkkosivuille.

Tulehan Telakalle tapaamaan asiantuntijoita ja hakemaan viimeisimmät huolto- ja kunnostusvinkit!

 

Vene 19 Båt Helsingin messukeskuksessa 8.–17.2.

Lue myös: